Sbs'de Gaziantep Birincisi Ve Türkiye 9.'su Olan Ahmet Baver Yılmaz:

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 100 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Gaziantep birincisi ve Türkiye 9.'su olan Ahmet Baver Yılmaz, başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu söyledi.

Özel SANKO İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ahmet Baver Yılmaz'ın başarısı, ailesini sevince boğdu. Sınava, düzenli bir çalışmayla hazırlandığını belirten Yılmaz, "Gaziantep'te derece bekliyordum. Ancak Türkiye genelinde bu kadar iyi bir derece beklemiyordum ama çok sevindim. Sınava düzenli çalışarak hazırlandım" dedi.
Yılmaz, sınava hazırlık sürecinde sosyal aktivitelerini de aksatmadığını ifade ederek, "Sosyal aktivitelerden geri kalmadım. Spor yaptım, tiyatro oynadım, tabi ki derslerime de ağırlık verdim. Her gün düzenli olarak çalışınca başarı da kendiliğinden geliyor" diye konuştu.
Oğlu ile gurur duyduğunu ifade eden Hülya Yılmaz ise, "Oğlumdan derece bekliyorduk. İlköğretime başladığından beri düzenli çalışan, başarısını gösteren bir çocuktu. SBS'de 6. sınıftan bu yana güzel sonuçlar aldı. Onların sonucu olarak ilde birincilik bekliyorduk. Ancak Türkiye genelinde ilk 10'a girme başarısı sürpriz oldu. Çok sevindik. Sağ olsun. Anne baba olarak bizleri çok sevindirdi. Gurur yaşattı" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile