Schuster'den Fatih Tekke sürprizi

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, sakat ve formsuz oyuncuların çokluğu nedeniyle Fatih Tekke'ye Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans vermeyi planlıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, sakat ve formsuz oyuncuların çokluğu nedeniyle Fatih Tekke'ye Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans vermeyi planlıyor. Beşiktaş'ın Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı derbide Fatih'in ilk 11'de sahada yer alabileceği kaydedildi.

Siyah-beyazlıların Sivasspor maçından bu yana oynadığı beş resmi karşılaşmadan sadece UEFA Avrupa Ligi'ndeki Porto maçının kadrosunda yer bulan Tekke'nin Galatasaray derbisinde büyük ihtimalle ilk 11'de olması bekleniyor.

Tecrübeli oyuncunun antrenmanlardaki yüksek performansı ve Schuster ile yaşadığı tartışmanın ardından ikili arasındaki buzların erimesi bu ihtimali daha da güçlendiriyor.

Bobo ve Nihat gibi iki hücum oyuncularının sakatlığı, Nobre ve Holosko'nun da formsuzluğunda Fatih'in derbi maçında ilk 11'de yer almasına olanak sağlayacak faktörler olarak göze çarpıyor.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Tekke'nin Galatasaray derbisinde yüksek bir motivasyonla oynama ihtimali de Schuster'in Fatih Tekke sürprizi ile maça başlaması olasılığını arttırıyor.

Sezonun ilk haftalarında sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Fatih Tekke, ligin 10'uncu haftasındaki Sivasspor maçından sonra da Schuster ile tartışmış ve bu olayın ardından forma şansı bulamamış, hatta devre arasında takımdan gönderileceği söylentileri ortaya atılmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile