Schuster'den kurt kapanı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, dün sabah yaptığı görüşmede Galatasaray'ın zaaflarını ve üstün ...


Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, dün sabah yaptığı görüşmede Galatasaray'ın zaaflarını ve üstün yanlarını anlattı, bu karşılaşmanın önemini yeniden hatırlattı.
Alman teknik adam, maçın 11'ini bu sabah yapacağı taktik toplantısında açıklayacağını ifade etti. Sarı Melek'in, oyuncularına derbi ile ilgili yaptığı uyarılarda "Rakibimiz diğer takımlara göre bize karşı daha ofansif oynayacaktır. İleride geniş alanlar bulma şansımız yüksek olacak. Yakaladığımız pozisyonları çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bu maç hepimiz için çok önemli bir karşılaşma. Bunun farkında olmalısınız" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Derbi planlarını tamamen Galatasaray savunmasının göbeği üzerine kuran Beşiktaş Teknik Direktörü, kendi savunma anlayışını ise kaleciler üzerinde yoğunlaştırdığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın maç kasetlerini izleyen Alman teknik adamın, Galatasaray'ın kaleye çektiği şut oranının yüksek olduğu kanısına vararak kalecilerin bu konuda dikkatli olmalarını söylediği bildirildi. Schuster'in, kalecilerin hazır için idmanlarda bol bol şut çektirdiği vurgulandı.
Alman teknik adamın ağır Galatasaray savunmasını ise Tabata-Nobre-Holosko gibi hızlı adamlarını kullanarak geçmeyi planladığı bildirildi. Schuster'in, oynama ihtimali yüksek olan Milan Baros için ise özel bir önlem almayacağı belirtildi.


Tekke yedek oynadı

Hafta başından beri yapılan derbi hazırlıklarında bugüne kadar oynanan çift kale maçlarda ilk on birde yer almayan Beşiktaş'ın küskün golcüsü Fatih Tekke'nin, dün de çift kale maçta Yusuf Şimşek ile birlikte yedek takımda oynatıldığı öğrenildi. Teknik Direktör Bernd Schuster'in bugünkü maçta ilk on birde Nobre'yi oynatması beklenirken, Fatih'in ilk on sekize alınıp alınmayacağı hâlâ merak konusu... Alman teknik adamın, tecrübeli oyuncunun fizik durumunu yine yetersiz bulduğu bildirildi.  Siyah-beyazlı hocanın, sakatlıktan yeni çıkan Ersan ile İbrahim Üzülmez'i ilk on birde oynatıp oynatmayacağı yönünde son kararını henüz vermediği bildirildi.  Bu arada, A2 takımı oyuncularından Ali Kuçik ve Umut Kaya dün A takımla birlikte antrenmana çıktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile