Sdü Ybem'e Başarı Ödülü

Süleyman Demire Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Fatih Cebeci, geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında "2014 Başarı Ödülü" aldı.

SDÜ YBEM'den yapılan yazılı açıklamada, geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında 2014 yılının önemli toplantılarından Ulusal İntegratif Tıp Kongresi'nin Ankara'daki bir otelde düzenlendiği ifade edildi.
Kongreye SDÜ'den YBEM Müdürü Fatih Cebeci ile SDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Süleyman Seydi'nin de katıldığının belirtildiği açıklamada, Cebeci'nin, YBEM bünyesinde sürdürülen geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları, eğitim çalışmalarına verdiği destek ve başarılı çalışmaları dolayısıyla 2014 Başarı Ödülü'ne layık görüldüğü bildirildi.

Cebeci'nin görüşlerine de ye verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"YBEM Isparta'dan doğmuş, Türkiye'de kendisini ispat eden ender bir kurum. YBEM Isparta'da her alanda öncü bir rol oynuyor. Tamamlayıcı tıp alanında da Isparta ve SDÜ'yü önemli bir merkez haline getireceğiz. Bu ödülü, her alanda SDÜ ile bütünleşen ve desteklerini esirgemeyen Isparta halkına ithaf ediyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile