Seçer, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Seçer, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, 3 Ocak İçel’in düsman isgalinden kurtulusunun 101. yil dönümü dolayisiyla sehit aileleri, yakinlari ve gazilerle bir araya geldi.

İçel Valiligi ve İçel Büyüksehir Belediyesi koordinesinde, 3 Ocak İçel’in düsman isgalinden kurtulusunun 101. yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde sehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programi düzelendi. Programa İçel Valisi Ali Hamza Pehlivan ve esi Yildiz Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tugamiral Fuat Gedik ve esi Oya Gedik ile Baskan Seçer ve esi Meral Seçer’in yani sira gazi derneklerinin sube baskanlari, sehit aileleri, yakinlari ve gaziler katildi.



“Dünden çok daha fazla gayret etmek, çalismak durumundayiz”

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan konusan Baskan Seçer, bundan 101 yil önce kazanilan zaferin, büyük bir mücadele sonucunda kanla ve canla ödenen bir bedelin zaferi oldugunu vurguladi. Baskan Seçer, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Savas meydanlarinda kazandigimiz zaferi, ekonomik zaferlerle taçlandiracagiz” deyip Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmasinin ardindan ülkenin yeniden insasi ve muasir medeniyetler seviyesine yükselmesi için gösterilen çabanin bir asirdir bu topraklarda devam ettigini söyledi.

Seçer, “Güçlü ülkelerle mücadele etmek, dünyada saygin bir toplum olabilmek için dünden çok daha fazla gayret etmek, çalismak durumundayiz” dedi.

İçel’in dogasi, cografyasi, insani, tarihi ve kültürel birikimiyle degerli bir kent oldugunu vurgulayan Seçer, böyle zengin bir kentte büyüksehir belediye baskani olmanin kendisine ayri bir sorumluluk kattigini ifade etti.

Seçer, “Ilk günde oldugu gibi bugün de insallah sizlerin bize verdigi bu görevi bundan sonra da hep birlikte daha güzel noktalara götürmek için çabalayacagiz. Gelecegin kivilciminin yakildigi aydinlik günler için baslangiç olan, 3 Ocak Kurtulus Bayraminizin kutlu olmasini diliyorum. Insallah, gelecek günler bugünlerden çok daha güzel olacak. Çalisarak, azmederek kentimizi çok daha güzel noktalara getirecegiz” diye konustu.



Seçer, gazilerle de bir araya geldi

Baskan Seçer, daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Dernegi İçel Subesini ziyaret ederek, gazilerle bir araya geldi. Kurtulus coskusunun yasandigi ziyarette, dernek baskanlari tarafindan Baskan Seçer ve protokol üyelerine plaket takdimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile