Seçim İşleri 5. Bölge Toplantısı Trabzon'da Yapılacak

Seçim İşleri 5. Bölge Toplantısı Trabzon'da Yapılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muammer Şahin, Seçim İşleri Başkanlığı 5. Bölge Toplantısı'nın Trabzon'da yapılacağını söyledi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muammer Şahin, Seçim İşleri Başkanlığı 5. Bölge Toplantısı'nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Haluk İpek, 5. Bölge Sorumlusu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurettin Akman, Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş ve Trabzon, Giresun, Ordu, Rize, Artvin, Gümüşhane il teşkilatlarının katılımıyla 17 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'da Akçaabat Kültürpark'ta, gerçekleştireceklerini söyledi.
Toplantıda seçim çalışmalarının değerlendirileceğini ifade eden Şahin "Toplantımıza ilçe başkanları, İlçe seçim işleri başkanı ilçe SKM başkanları katılacak ve şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar ve yeni bir takım çalışmalar irdelenecek. Trabzon'un sandık müşahitleri belirlenmesinde ilk sıralarda yer alması bir anlamda 5. bölgeyi ön plana çıkardı. Bu toplantıda buna binayen değerlendirmelerde olacak. Toplantının partimiz adına çok faydalı geçeceğini düşünüyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile