'Seçimler Bitti, Şimdi Var Gücümüzle Çalışmamız Lazım'

AK Parti'den Isparta Milletvekili seçilen Recep Özel: 'Milletimizle el birliği, gönül birliğiyle hep beraber Ispartamız için çalışacağız. Her şey Isparta için. Vakit Recep Tayyip Erdoğan vakti. Vakit Türkiye vakti. Vakit Isparta vakti'

Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Isparta Milletvekili seçilen Recep Özel, seçimlerin bittiğini ve artık Isparta için Türkiye için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini belirtti.

Özel, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve kısa süre içerisinde sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmadıklarını belirtti.

Yapılan seçimde partilerine vatandaşların desteğininin sürdürdüğünü ve Isparta'da yeni bir tarih yazdıklarını ifade eden Özel, üç milletvekili çıkararak üzerlerine düşen görevin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Özel, acısıyla tatlısıyla bir seçim sürecini geride bıraktıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Halkımızın kararına saygı duymak hepimizin vazifesi. Herkes sandıktan çıkan karara, milletimizin oyuna saygı duyarak bilinçli bir şekilde hareket etmeli. Şimdi vakit Isparta vakti. Seçimler bitti, şimdi var gücümüzle çalışmamız lazım. Fitneye, fesada yer vermeden, Ispartamız için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Milletimizle el birliği, gönül birliğiyle hep beraber Ispartamız için çalışacağız. Her şey Isparta için. Vakit Recep Tayyip Erdoğan vakti. Vakit Türkiye vakti. Vakit Isparta vakti."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile