Sedat Peker Suç Örgütüne Yönelik Operasyonda Yakalanan 10 Süpheli Adliyeye Çikarildi

Istanbul merkezli 4 ilde düzenlenen es zamanli operasyonda, elebasiligini Sedat Peker'in yaptigi suç örgütüyle irtibatli olduklari ve 2017'de islenen bir cinayetle baglantilari ortaya çiktigi gerekçesiyle gözaltina alinan 10 kisi adliyeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Bassavciliginca, 2017'de Çekmeköy'de Cahit Çetin'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen sorusturma kapsaminda Istanbul, Aydin, Düzce ve Yalova'da düzenlenen es zamanli operasyonda gözaltina alinan aralarinda avukat A.S'nin de bulundugu 10 süphelinin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Süpheliler, polis esliginde Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne gönderildi.

- Olay

Çekmeköy'de 31 Agustos 2017'de silahli saldiriya ugrayan Cahit Çetin hayatini kaybetmis, olayla ilgili yürütülen sorusturmada gözaltina alinan 4 kisi tutuklanmisti.

Anadolu Cumhuriyet Bassavciliginca yürütülen sorusturma kapsaminda Çetin'in öldürülmesiyle ilgili 13 süpheli hakkinda gözalti karari verilmisti.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince, 29 Haziran'da Istanbul, Aydin, Düzce ve Yalova'da düzenlenen es zamanli operasyonda, Sedat Peker ile baglantili ve söz konusu cinayetle irtibatli oldugu gerekçesiyle 10 kisi yakalanmisti.

Firari 3 kisinin ise yakalanmasina çalisildigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile