Seferihisar'da Halk Günleri Vatandasin Sikintilarina Çözüm Oldu

Seferihisar'da Halk Günleri Vatandasin Sikintilarina Çözüm Oldu

Izmir Seferihisar’da, vatandaslarin sikintilarina hizli ve yerinde çözüm bulmak amaciyla Seferihisar Belediyesi tarafindan baslatilan halk günlerine, son 5 yilda 16 bin 150 kisi katildi. Belediye Baskani Ismail Yetiskin ile makaminda birebir görüsme imkani bulan vatandaslar, sikintilarini dile getirme imkani buldu.

Göreve gelir gelmez baslattigi halk günleri ile makam odasinin kapilarini vatandaslara açan Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, 5 yilda 16 bin 150 kisiyi makaminda agirladi. Belediyenin Halkla Iliskiler Birimi de, son 5 yilda yapilan 21 bin 427 basvurunun 19 bin 848’ini çözüme kavusturdu. Ilçe sakinlerinin; istek, talep ve sikayetlerini birebir dinleyen Baskan Yetiskin, çözüm odakli bir belediyecilik anlayisiyla hareket ettiklerini söyledi.



Baskan Yetiskin, “Vatandaslarimizin, göreve geldigimiz tarihten beri dertlerine derman, sohbetlerine arkadas olmaya devam ediyorum. Bu süreç boyunca binlerce kisi ile görüsme sagladim ve saglamaya da devam edecegim. Randevu sistemi ile gerçeklestirdigimiz bu uygulama sayesinde dinlemedigim hemsehrim kalmayacak. Lütfen gelin, bize ulasin, konusalim. ‘Neler yapabiliriz?’ hep birlikte bir çözüm bulmaya, Seferihisar’i birlikte yönetmeye devam edelim. Seferihisar’da, dogrudan demokrasinin en güzel örnegini sergiliyoruz ve sergilemeye devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile