Sefo'dan Bergama'da Muhtesem Konser

Sefo'dan Bergama'da Muhtesem Konser

Türk rap müziginin basarili temsilcilerinden Sefo, 87. Uluslararasi Bergama Festivali’nin 3. gününde Cumhuriyet Meydani’nda sahne aldi ve her sarkisini sevenleri ve hayranlari ile birlikte söyledi.

87. Uluslararasi Bergama Festivali’nin 3. gününde Cumhuriyet Meydani’nda sahne alan Türk rap müziginin basarili temsilcilerinden Sefo, her bir sarkisini sevenleri ve hayranlari ile birlikte söyledi.

Sefo’nun konserini yaklasik 15 bin kisi izledi. Erken saatlerden itibaren konser alanini dolduran Sefo hayranlari gönüllerince eglendi. Konser sonunda sanatçi Sefo’ya parsömenden yapilan plaketi veren Belediye Baskani Hakan Kostu, binlerce hayranini costuran Sefo’ya tesekkür etti.

“Hemsehrilerimizin inanilmaz destegi var”

Uluslararasi Bergama Festivali’nin 87 yildir araliksiz kutlanmaya devam ettigine dikkat çeken Belediye Baskani Hakan Kostu, “Festivalimizin böylesine cosku ve heyecanla sürmesinde hemsehrilerimizin inanilmaz destegi önemli bir rol oynuyor. Yogun katilimla 87 yildir ilk günkü heyecanla devam eden festivalimiz hiz kesmeden devam ediyor" dedi.



Bergama Festivali 3. günü etkinlikleri ile dolu dizgin devam etti

13 Nisan Anadolu Lisesi bahçesinde 3x3 Sokak Basketbolu 1. gün elemeleri baslarken, Cumhuriyet Meydani’nda yerli ve yabanci konuk ekiplerin halk oyunlari vatandaslar tarafindan alkislarla izlendi. Zeytinpark’ta sahne alan Tiyatro Vodvil “Spiderman ve Hulk Masa ile Trafik Kurallari” adli egitici oyun, çocuklar tarafindan ilgi ile seyredildi.

TSM Konseri ile sanat dolu bir aksam

Her Bergama Festivali’nde geleneksel olarak yil sonu konseri veren Bergama Belediyesi Yasam Boyu Egitim Merkezi Türk Sanat Müzigi (TSM) Korosu’nun konseri ile kadim sehir Bergama sanat dolu bir aksam yasadi.

Sef R. Oguz Özvardar yönetimindeki Türk Sanat Müzigi (TSM) Korosu, amatör ruhla söyledigi her bir eserde izleyicilerden büyük alkis aldi. Konser sonunda Bergama Belediyesi eski Baskanlarindan Rasit Ürper, Sef Özvardar’a plaket ve çiçek verdi. Sanat dolu aksam için koroya tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile