Sehidin Ogluna Dogum Günü Sürprizi

Sehidin Ogluna Dogum Günü Sürprizi

Kahramanmaras’ta bir otelde düzenlenen silahli saldiri sonucu sehit olan Polis Memuru Baris Göl’ün oglu için dogum günü sürprizi yapildi.

3 Aralik 2020’de bir oteldeki cinayet zanlisini gözaltina almaya çalisirken silahla ates edilmesi sonucu Sehit olan Polis Memuru Baris Göl’ün oglu Aras kagan Göl’ün 9’ncu yas günü için Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Subesi tarafindan organize sürpriz dogum günü kutlamasi sehidin evinde gerçeklesti.

Yirmiikigün Mahallesi’ndeki sehidin evinde gerçeklestirilen kutlamada Aras Kagan için hazirlanan pasta kesildi. Dogum günü kutlamasina katilan misafirler mutlulugu gözlerden kaçmayan Aras Kagan’a hediyeler vererek hayirli ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Sehidin esi Gülsah Göl, sürpriz dogum günü kutlamasi nedeniyle çok mutlu oldugunu ifade ederek “Esimin sahadetinden sonra Kahramanmaras Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi basta olmak üzere esimin silah arkadaslari ve devlet büyüklerimiz bizleri asla yalniz birakmadi evladimin mutluluguna ortak olup bizleri yalniz birakmadiginiz için tesekkür ediyorum” dedi.

Dogum günü kutlamasina AK Parti Il Baskani Firat Görgel, Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör’ün esi Leyla Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Mutlu Kaya ile diger ilgililer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile