Sehir Içi Ulasimda Farkli Alternatifler

Sehir Içi Ulasimda Farkli Alternatifler

Belediye Baskani Alim Isik’i makaminda ziyaret eden Benz Türk A.S. Sehiriçi Otobüs ve Kamu Satis Koordinatörü Çagin Kaymaz ve Sehir Içi Otobüs ve Kamu Satis Grup Müdürü Orhan Çavus, sehir içi ulasimda kullanilabilecek araçlar hakkinda bilgi verdiler.

Sehir içi ulasimda farkli yatik tüketimi kullanan araçlar farkli firmalarla görüsmelerini sürdüren Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Benz Türk A.S. yetkililerini makaminda agirladi.

Mercedes Benz Türk A.S. Sehiriçi Otobüs ve Kamu Satis Koordinatörü Çagin Kaymaz ve Sehir Içi Otobüs ve Kamu Satis Grup Müdürü Orhan Çavus ile görüsen Baskan Isik, sehir içi ulasimda kullanilan alternatif yakitli ve klasik yakit türü ile çalisan araçlar hakkinda bilgi aldi.

Gerçeklesen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Isik, yapilan görüsmeler sonucunda Kütahya sehir içi toplu ulasimda farkli alternatifler üzerine çalismalarinin devam edecegini ifade etti.

Baskanlik makaminda gerçeklesen toplantida Belediye Baskan Yardimcilari Abdullah Damci, Ömer Köse, Murat Arik, Ulasim Hizmetleri Müdürü Lütfullah Kutlu ve Benz Türk A.S. yetkileri yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile