Şehit aileleri sağduyulu olmalı

Şehit aileleri sağduyulu olmalı

18 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında TED'de yapılacak olan turnuvanın açılışında Hülya Avşar ile oyuncu Cansel Elçin, Haliç Üniversitesi öğrencilerinden Elif Tuğrul ve Taha Arın ile gösteri maçı yaptı.

Cansel Elçin ve öğrencilerle tek set üzerinden yaptığı çiftli tenis maçını kaybeden Avşar, ardından Ferhat Göçer'e yaptığı espriyle meydan okudu. Avşar, kendisi için "Hülya Avşar rakibim olamaz" diyen Ferhat Göçer'i "Adı gibi Ferhat Göçer. Önce geçer sonra göçer. Ancak gazeteden arkamdan konuşuyor. Aslında işin şakası bir tarafı yenme ihtimali de bir tarafa o sabah, öğlen, akşam oynuyor. O altı senedir ben 20 küsür sene oynuyorum. Tabii onda erkek gücü var. Benim tek güvendiğim şey ise günümdeysem iyi oyun kuruyorum. O açından yenerim diyorum" şeklindeki sözleriyle adeta ti'ye aldı.

Hülya Avşar, maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, Ajda Pekkan'ın da kulaklarını çınlatmayı ihmal etmedi. Avşar,'Kürk giyenleri görgüsüzlükle eleştiren Ajda Pekkan ile Ömür Gedik'e "Daha önce gerekirse kürk giyerim dedim. Sanki sadece hayvansever onlarmış gibi ahkam kesiyorlar. Sadece onlar sevmiyor hayvan. Bizim de evimizde hayvan var biz de hayvan seviyoruz. Onlara kalmadı kürkün kimin giyip, giymeyeceğim'dedi.

Öte yandan sıcak gündem olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın haftasonu Diyarbakır gezisi ile ilgili olarak ise Hülya Avşar şunları söyledi:'İbrahim Tatlıses ile Şiwan Perver'in Diyarbakır'da sahne almasıyla ilgili olarak başlayan süreci ise "Böyle bir manzara olmaz dediğim birçok şey olmaya başladı. Barışa her yol hoşuma gidiyor. İbrahim bey de sahneye attı kendini bundan sonra daha çok sahnede göreceğiz. Ne o Türk-Kürt gereksiz silahlar gereksiz. Allah evladını kaybeden tüm ailelere sabır versin. Bunların artık yaşanmasını gerçekten istemiyorum" diyen Avşar teklif gelirse süreçte yer alabileceğini de sözlerine ekleyen Hülya Avşar, kamuoyundaki tepkilerle ilgili bir soruya "Teklif gelirse tabii ki keyifle yer alırım.

Keşke Adnan Menderes'te ölmeseydi. Şehit aileleri çok haklılar eleştirilerde ama onların da biraz daha sağduyulu olmalarını gerektiğini düşünüyorum ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Onların adına konuşamam çok canları yanıyor bizim de onlar için canımız yanıyor. Sonuç olarak olması gereken barış. Herkes kendine göre haklı" yanıtını verdi.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile