Sehit Aileleri Ve Gazilerden Vali Memis'e Ziyaret

Sehit Aileleri Ve Gazilerden Vali Memis'e Ziyaret

Erzurum Valisi Okay Memis, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle kentteki sehit ve gazi derneklerini kabul etti.

Valilik makaminda gerçeklesen ziyarete, Muharip Gaziler Dernegi Erzurum Sube Baskani Salih Mesci, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Erzurum Sube Baskani Recep Akgül, Türkiye Gazileri ve Sehit Aileleri Vakfi Erzurum Subesi ile Dogu ve Güneydogu Anadolu Konfederasyon Baskani Riza Demir ile Igdir Sube Baskani Hamza Karakus ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri katildi.

Samimi bir atmosferde gerçeklesen ziyarette katilimcilara hitap eden Vali Okay Memis,“Vatan ugruna kanlarinin son damlasina kadar mücadele eden sehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle aniyor, hayatta olan gazilerimize ise saglikli ömürler diliyorum.” dedi.

Sehit ailelerinin kendilerine sehitlerin emaneti oldugunu dile getiren Vali Memis, “Ülkenin bölünmez bütünlügü için sehitler verildi.

Terörle mücadelemiz kararlilikla devam ediyor. Allah bizleri sehitlerimize karsi ahirette mahcup etmesin. Onlar genç yasta bu ülke için canlarini feda ettiler, biz de görevimizi yaparken onlara layik olmaya çalisiyoruz.” ifadelerini kullandi.

Ziyaret sonunda dernekler tarafindan Vali Memis’e plaket takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile