Şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Paris ziyareti sırasında, Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarlarını ziyaret etmesine bir tepki de şehit ailelerinden geldi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Paris ziyareti sırasında Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarlarına yaptığı ziyareti “ Kabir ziyaretleri yaparken iyi düşün” sözleriyle eleştirmişti.

Devlet Bahçeli’nin bu sert sözlerinin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tepki de şehit ailelerinden geldi.

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarlarını ziyaret etmesini eleştirerek, ''Bu vatan ve altı ok uğruna can veren, kan veren, uzuv veren şehitlerin mezarlarını ve şehitliği ziyaret etmeniz gerekirken, Fransa'da eli kanlı katilin ve bölücülerin mezarlarını ziyaret etmeniz kimlerin safında yer aldığınızı ortaya koymaktadır. Biz şehit aileleri ve sağduyulu vatandaşlar olarak, sizleri hiçbir zaman Cebeci Askeri Şehitliği'nde görmedik. Oralarda görmek isterdik. Ülkenin yönetimine talip olanlar, eli kanlı katilin ve bölücülerin mezarlarını ziyaret edip onlardan medet umar duruma geldiler. Yazık oluyor bu Türkiye'ye, yazık oluyor biz şehit aileleri ve gazilere. Şehitlerin ve gazilerin bedduaları sizleri kanlarında boğacaktır. 'Hakkımız sizlere haram olsun' diyoruz'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile