Sehit Anneleri Unutulmadi

Sehit Anneleri Unutulmadi

Aile Sosyal Hizmetler Bingöl Il Müdürü Aydin Polat ve beraberindekiler yarinki Anneler Günü öncesi, kentte bulunan 25 sehit annesini evlerinde ziyaret ederek kendilerine çiçek verdi.

Bingöl Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürü Aydin Polat, Il Müdürlügü personeli, Bingöl Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi (BISHAK) Baskani Vahap Baysa ile birlikte Anneler Günü vesilesiyle sehit annelerini ziyaret etti. 5 Mart 1994 yilinda Agri’da sehit olan Mustafa Gündogdu’nun annesi Adile Gündogdu’yu ziyaret eden heyet, anneye çiçek verdikten sonra sohbet edip birlikte vakit geçirdi. Yapilan ziyaretten memnuniyetini dile getiren anne Adile Gündogdu mutlulugu ve hüznü bir arada yasadi.

Anneler Günü nedeniyle 25 sehit annesini ziyaret ettiklerini belirten Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürü Aydin Polat, "Anneler Günü vesilesi ile merkez ve ilçelerde bulunan sehit annelerimizi ziyarete geldik. Sehit anneleri sadece anneler gününde degil her gün hatirlanmasi gerek anneler oldugunu biliyoruz. Bingöl ve ilçelerde toplam 25 sehit annemizi ziyaret ediyoruz, Allah sihhat ve afiyet versin dileklerimizi iletiyoruz. Sehitlerimizi unutmadigimiz gibi ailelerini de unutmuyoruz. Bakanligimizin ve devletimizin imkanlarini onlar için kullaniyoruz. Hepsinden Allah razi olsun, huzur içinde yasiyoruz onlar sayesinde" dedi.

Yapilan bir diger ziyaret ise 27 Mayis 2009 Hakkari Çukurca Hantepe mevkiinde askeri aracin geçisi sirasinda terör örgütü mensuplarinin önceden dösedigi mayinin patlamasi sonucu sehit olan Özkan Dumlu’nun Sariçiçek köyündeki annesi Kiymet Dumlu ziyaret edilerek çiçek verildi ve Anneler Gününü kutlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile