Şehit Annesinden Komutana: 'benim Oğlum Gibi Kokuyorsun'

Şehit Annesinden Komutana: "benim Oğlum Gibi Kokuyorsun"

Malatya 2.

Kara Hava Alayı`nda meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır`ın (35) Bursa`nın Karacabey ilçesindeki yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesi Melek Kındır, taziyeye gelen bir yüzbaşıyı öperken, "Benim oğlum gibi kokuyorsun" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Şehit yüzbaşının 20 gün önce Malatya`ya tayininin çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Malatya 2. Kara Hava Alayı`na ineceği sırada henüz belirlenemeyen bir arıza sebebiyle düşen helikopterde bulunan Karacabeyli Yüzbaşı Erhan Kındır hayatını kaybetti. Pilot Yüzbaşı Kındır`ın yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Karacabey ilçesi Hamidiye Mahallesi 14. Sokak`ta ikamet eden şehidin ailesi acı haberi aldıktan sonra sinir krizleri geçirdi. Yakınları acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Anne Melek Kındır, taziyeye gelen komutanları yanına çağırarak, "Benim yavrum gibi kokuyorsun" dedi. Komutanı öpen şehit annesi, gözyaşlarını tutamadı. Bir yüzbaşının yanaklarından öpen baba Ramazan Kındır ise, "Çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Yazıklar olsun bize. Şu terörü bir türlü bitiremiyoruz. Son 1 ayda kaçevladımızı şehit verdik. Yazıklar olsun ki bizim gibi anaları ve babaları ağlatıyorlar. İki evladımdan biri gitti" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada 20 gün önce İzmir`den Malatya`ya tayini çıkan Yüzbaşı Kındır`ın 2 yaşında Melek isimli bir kızının olduğu, öğretmen eşi Birsen Kındır`ın da 2 gün önce Malatya`ya tayinini istediği öğrenildi.

Öte yandan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz da eve gelerek Kındır ailesine başsağlığı diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile