Sehit Annesinin Buruk Geçen Anneler Günü

Sehit Annesinin Buruk Geçen Anneler Günü

Hakkari’nin Semdinli ilçesi Aktütün Sinir Karakolu’na bölücü terör örgütü PKK tarafindan 3 Ekim 2008 yilinda düzenlenen hain saldirida sehit olan 17 askerden biri olan Siirtli Davut Ilbas’in annesi Dürrü Ilbas, sehidin fotograflarina bakip hasret gidererek 15 yildir acisinin ayni günkü gibi yasiyor.

Günlerinin aglayarak çocuklarina, devlete ve vatana dua ederek geçtigini belirten Dürrü Ilbas (77), geriye kalan çocuklari ve devletin kendisini hiç yalniz birakmadigini söyledi.



Evlat acisiyla geçen günleri anlatirken duygusal anlar yasayan ve Anneler Günü’nün kendisi için buruk geçtigini Kürtçe anlatan Ilbas, "Oglum en küçük çocugumdu. Diger çocuklarim ayriydi o bize bakiyordu. Vatani için sehit oldu. Allah, devletimizi var etsin. Allah, devleti basimizdan eksik etmesin. Iyi ki devletimiz var. Allah devletimizi ve Islamiyet’i daim etsin. Oglumu çok özlüyorum. Oglum çok iyi bir insandi. Bana, kiyamette oglumu görecegimi söylüyorlar fakat görür müyüm bilemiyorum. Keske oglum sag olsaydi, bugün yanima gelseydi ve onu görseydim’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile