Sehit Annesinin Sözleri Yürek Dagladi

Sehit Annesinin Sözleri Yürek Dagladi

2007 yilinda sehit düsen oglu Hakan Esmer’in mezarini ziyaret eden sehit annesi Nurcan Esmer sözleriyle yürekleri dagladi. Bayramlarin buruk geçtigini söyleyen acili anne “Bize bayram gelmiyor alismak çok zor” dedi.

Bursa’da Kurban Bayrami dolayisiyla sehit yakinlari kabir ziyaretlerinde bulundu. Mezardaki otlari temizleyerek sehitlerine dua eden aileler kimi zaman gözyaslarina hakim olamadi. 2007 yilinda oglu Kibris’ta sehit düsen 57 yasindaki anne Nurcan Esmer oglunun basinda dua ederek mezarini temizledi.

17 yildir her bayram ziyarete geldigini ifade eden acili anne, hala alisamadigini bayramlarin buruk geçtigini söyledi.

Sehit annesi olmaktan gurur duydugunu belirten Esmer, “Oglumu sehit verdigimde 40 yasindaydim. Sehit olali 17 sene oluyor. Her bayram geliyorum tabi bizim için bayram buruk geçiyor. Ama sehit annesi olmaktan mutluyum. Çok gururluyum. Allah herkese nasip etmez sehit anneligini. Çok gururluyum sehit annesi olmaktan. Bize bayram gelmiyor, alismak çok zor. Agliyoruz her bayram. Buraya geldim simdi de çok agladim. Evlat yani canimizin içi. Allah herkese de nasip etmez, bize nasip etmis” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile