Sehit Babalari Çocuklarinin Kabirleri Basinda Hüznü Ve Gururu Bir Arada Yasadi

Sehit Babalari Çocuklarinin Kabirleri Basinda Hüznü Ve Gururu Bir Arada Yasadi

Batman’da Babalar Günü münasebetiyle sehit çocuklarinin kabirlerini ziyaret eden sehit babalari, hüznü ve gururu bir arada yasadi.

Kurban Bayrami ve Babalar Günü münasebetiyle Sason ilçesinde Daper Sehitligi’nde, Pençe-Kilit Harekati bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplari ile girdigi çatismada sehit olan Piyade Uzman Çavus Faim Bozkurt, görevi esnasinda geçirdigi kaza sonucunda sehit olan Güvenlik Korucusu Nadir Araz ve Suriye’nin Idlib bölgesinde rejim güçlerinin hain hava saldirisi sonucu sehit olan Sözlesmeli Er Cuma Bagatur’un kabirlerini ziyaret eden sehit babalari ve aileleri, orada Kur’an-i Kerim okuyup dualar etti.

“Hüznü ve gururu bir arada yasiyorum”

Babalar Günü’nde oglunun kendisine gelmedigi için kendisinin kabrini ziyaret ettigini belirten Suriye’nin Idlib bölgesinde rejim güçlerinin hain hava saldirisi sonucu sehit olan Sözlesmeli Er Cuma Bagatur’un babasi Mehmet Bagatur, hüznü ve gururu ayni anda yasadigini belirterek, “Oglum sen bana gelemedin ama ben sana geldim. Bugün Babalar Günüdür. Seni unutmayacak daima da gurur duyacagim. Bugün Babalar Günü oldugu için oglum bana gelemedi ben ona geldim. Bugün hem hüzünlüyüm hem de gururluyum. Çünkü benim oglum vatani için canini verdi bütün sehitlerimiz gibi. Çok üzgün ve çok gururluyum. Sehitlerimiz vatan ve bayrak için canlarini feda ettiler. Teröristler hiçbir zaman amacina ulasamayacaktir. Bu ugurda bir oglum sehit oldu. Benim 8 çocugum ve 8 de torunum daha var. Gerekirse hepimiz vatanimiz ve bayragimiz ugruna sehit olmaya haziriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile