Sehit Babasinin En Hüzünlü Ziyareti Açiklamasi 'Içim Yaniyor'

Sehit Babasinin En Hüzünlü Ziyareti Açiklamasi 'Içim Yaniyor'

Kocaeli’de 1998 yilinda sehit düsen oglu Mustafa’nin mezarini ziyaret eden acili baba, "Çocugum 10 kisiyle beraber mayina düstü, orada sehit oldu. 1998 yilinda buraya defnettik. Simdi onun yanindayim. Hepsi nur içinde yatsin. Içim yaniyor" dedi.

Ramazan Bayrami dolayisiyla Kocaeli Valiligi tarafindan Bagçesme Sehitligi’nde program düzenlendi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda sehitler için dualar edildi, mezarlar ziyaret edilerek karanfil birakildi.

Tüm vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni tebrik eden Vali Yardimcisi Ekrem Çalik, "Sehitlerimizin gayesi neyse bizim de gayemiz odur. Ülkemizin, vatanimizin bölünmez bütünlügüdür. Türk milletinin, Islam aleminin bir ve beraber olmasi temel hedefimizdir. Bu hedefe yönelik gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikeye karsi da bir ve beraber oldugumuzu vurgulamak isterim. Bu bayramda hüzünlüyüz. Agir bir deprem yasadik. Binlerce vatandasimiz sehit oldu, mekanlari cennet eylesin" dedi.



"Içim yaniyor"

Programa katilan sehit babasi Fahri Semerci ise oglu Mustafa’nin mezari basinda dua etti. 25 yildir evlat hasreti çeken Semerci, duygu dolu anlar yasadi. Semerci, "Oglum 1998 sehidi. Tunceli özel harekata çalisiyordu. Mayina düstü. Çocugumu 10 kisiyle beraber mayina düsürdüler, orada sehit oldu. 1998 yilinda buraya defnettik. Simdi onun yanindayim. Hepsi nur içinde yatsin. Söyleyecegim bu kadar. Içim yaniyor" ifadelerini kullandi.

Programa; Kocaeli Vali Yardimcisi Ekrem Çalik, Il Jandarma Komutan Yardimcisi Jandarma Albay Mehmet Serhan Aksoy, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, AK Parti Kocaeli Il Baskani Sahin Talus, emniyet müdür yardimcilari, jandarma ile polisler ve sehit yakinlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile