Sehit Baskomiser Kamuran Üçgül Osmaniye'de Topraga Verildi

Sehit Baskomiser Kamuran Üçgül Osmaniye'de Topraga Verildi

Adiyaman’da bir polis memuru tarafindan açilan ates sonucu sehit olan Baskomiser Kamuran Üçgül, memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde topraga verildi.

Adiyaman kent merkezindeki Altinsehir Polis Merkezi Amirligi’nde bir polis memuru tarafindan açilan ates sonucu Asayis Sube Müdürlügü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer ve Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül sehit olmustu. Karakol Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde topraga verildi.

Sehidin cenazesi, babaevinde helallik alinmasinin ardindan ilçedeki Asri Mezarligi’na getirildi.

Ikindi namazini müteakip Il Müftüsü Ali Çakmak’in kildirdigi cenaze namazinin ardindan sehit polis, mezarlik içindeki sehitlikte gözyaslari arasinda topraga verildi.

Cenazede sehit polisin babasi Mehmet Akif Üçgül, annesi Gülhan Üçgül, esi Mutlu Üçgül ve çocuklari Iremsu ve Metehan Üçgül gözyaslarina hakim olamadi. Sehidin kizi Iremsu Üçgül, Türk bayragina sarilarak agladi.

Cenaze törenine Emniyet Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Çaliskan, Asayis Daire Baskani Tolga Yilmaz, Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Osmaniye Belediye Baskani Ibrahim Çenet ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile