Şehit düşen üsteğmen 2 gün sonra tayin olacaktı

Siirt'te teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Komando Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın 2 gün sonra Isparta'ya tayin olacağı öğrenildi.

  Siirt ' in Pervari ilç ; esinde terö ; r ö ; rgü ; tü ; PKK ile girilen ç ; atışmada şehit dü ; şen Piyade Komando Ü ; steğmen Mustafa Ç ; uhadar ' ın Konya ' da bulunan baba evine ateş dü ; ştü ; .

Sabah saatlerinde Siirt ' in Pervari ilç ; esinde terö ; r ö ; rgü ; tü ; PKK mensuplarıyla girilen ç ; atışmada 3 korucu ile birlikte şehit olan Piyade Komando Ü ; steğmen Mustafa Ç ; uhadar ' ın annesi Kamuran ve babası Ertuğrul ve kendisi gibi ü ; steğmen olan kardeşi Mehmet Ç ; uhadar ' a acı haber sağlık gö ; revlileri eşliğinde askerler tarafından verildi .

Konya ' nın merkez Selç ; uklu ilç ; esi Malazgirt mahallesi Karanfil Sitesi ' nde oturan şehidin ailesinin bulunduğu binaya askerler tarafından Tü ; rk Bayrakları asıldı . Ailenin yanına taziyeye giden Konya Garnizon Komutanı Tü ; mgeneral Alaeddin Ö ; rsal , acılı aileye başsağlığı dileyerek teselli etmeye ç ; alıştı .

' BURALAR TEMİZ SİZ RAHAT UYUYUN '
Şehit Ü ; steğmen Ç ; uhadar ' ın ailesiyle şehit olmadan ö ; nce telefonla gö ; rü ; şerek iki gü ; n sonra ilişiğini kesip yeni gö ; rev yeri olan Isparta ' ya gideceğini ve annesi Kamuran Ç ; uhadar ' a , ' Buralar temiz . Siz rahat uyuyun ' dediği ö ; ğrenildi . Evli ve 1 . 5 yaşında Melika Nur isminde bir kız ç ; ocuğu sahibi olan Şehit Ü ; steğmen Ç ; uhadar ' ın eşinin de aynı bö ; lgede ö ; ğretmenlik yaptığı ö ; ğrenildi .

Şehit Ü ; steğmen ' in cenazesinin bugü ; n ö ; ğleden sonra Konya ' da dü ; zenlenecek askeri tö ; renin ardından Konya Garnizon Şehitliği ' ne defnedileceği bildirildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile