Şehit Kardeşi Uşak Belediyesi'nde İşe Başladı

Uşaklı Şehit İsmail Çetin’in kardeşi, belediyede zabıta olarak işe başladı.

Bingöl'de 1998 yılında katıldığı Murat Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Komando Çetin’in, evli ve 6,5 aylık hamile olan 24 yaşındaki kız kardeşi Selime Tekin’in göreve başlaması için olur yazısı, Belediye Başkanı Ali Erdoğan tarafından imzalandı.Makamında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Erdoğan, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

Erdoğan, "Selime Tekin kızımızın Uşak Belediyesi’ne memur olarak atanmasının onay yazısını imzalıyoruz. İlgili yasada, şehit yakınlarından iki kişinin kamuda işe girmesi imkanı tanınıyor. Biz de bakanlığa müracaat ettik ve Uşaklı olması şartıyla belediyemize atamaları yapılabilir dedik. Selime kızımız da bugün göreve başlayacak. Bir devletin ahde vefası olmadığı müddetçe, devlet olma şansı olmaz. Devletimizin bu kararı, şehit ailelerine ödenmesi mümkün olmayan bir şükran borcunun küçük bir teşekkürüdür. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Şehit kız kardeşi Selime Tekin ise duygularını, "Önce devletimiz, sonra da Belediye Başkanımız Ali Erdoğan'a teşekkür ediyorum." şeklinde dile getirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile