Şehit Komiser ve Eşinin Adı Bulvara Verildi

Şehit Komiser ve Eşinin Adı Bulvara Verildi

Tunceli'de halı sahada futbol maçı yaparken kendisini seyreden eşi Dilay Kerman ile birlikte şehit olan komiser Cem Kerman'ın adları Edirne'de yeni açılan bir bulvara verildi.

Tunceli'de PKK'lı teröristler, geçen 4 Eylül'de Munzur Mahallesi'ndeki halı sahada futbol oynayan polislere uzun namlulu silahlarla saldırmış, hain saldırıda Asayiş Şube'de görevli komiser Cem Kerman ile maçı izleyen 1 yıllık eşi öğretmen Dilay Kerman şehit olmuştu. 3'ü ağır 8 polis memuru da yaralanmıştı

Edirne Belediye Başkanlığı, Şükrüpaşa Mahallesinde bulunan bir bulvara 'Şehit Cem ve Dilay Kerman Bulvarı' adını verdi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında, bugün bulvarda tabela asma töreni düzenlendi. Törene Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, şehit komiser Cem Kerman'ın babası Ercan ve annesi Gülsen Kerman ile çok sayıda polis ve Kerman ailesini yakınları katıldı.

Protokol üyeleri ile şehidin anne ve babası 'Şehit Cem ve Dilay Kerman Bulvarı' yazan tabelayı direğe birlikte astılar. Şehit çiftin isimlerini ölümsüzleştirdikleri belirten Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 'Dünya durdukça şehitlerimizin adı burada yaşayacaktır. Ailesine tekrar başsağlığı diliyorum. Bununla yetinmeyeceğiz ve ailesiyle birlikte hemen caddenin girişine şehit çiftin adını taşıyan bir hayrat yapılacak ' dedi.

Hiçbir şeyi geri döndürmenin imkanı olmadığını belirten baba Ercan Kerman, 'Hiçbir şeyi geri döndürme imkanı yok. Ama bu tür şeyler teselli babında güzel şeyler ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile