Sehit Polis Memuru, Afyonkarahisar'da Son Yolculuguna Ugurlanacak

Sehit Polis Memuru, Afyonkarahisar'da Son Yolculuguna Ugurlanacak

Isparta’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada sehit olan polis memuru Yonuz Turan, Isparta Il Emniyet Müdürlügü’nde yapilacak törenin ardindan Afyonkarahisar’da topraga verilecek.

Kaza saat 07.20 siralarinda Isparta-Egirdir karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Egirdir Dag Komando Okulu’nda görevli askeri personel Ilker A. idaresindeki 17 UY 843 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda radar uygulamasi hazirligi yapan Trafik Denetleme Müdürlügünde görevli polis memuru Yonuz Turan’a ardindan 32 A 5953 plakali trafik aracina çarpti. Çarpismanin siddeti ile polis araci ve polis memuru sarampole savruldu. Meydana gelen kazada Yonuz Turan, sürücü Ilker A. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Ali K., Yunus Y. ve Murat E. yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye saglik polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Isparta Sehir Hastanesine kaldirildi. Turan burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit oldu. Olay yeri ekipler tarafindan güvenlik seridi ile kapatildi.

Kaza sonrasi Isparta Valiligi’nden açiklama geldi. Yapilan açiklamada “Isparta Il Emniyet Müdürlügü Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan 29.04.2024 günü saat 07.20 civarinda Isparta-Egirdir karayolunda trafik uygulamasi sirasinda yolda seyreden bir aracin çarpmasi neticesinde sehit olmustur. Afyonkarahisar Sandikli nüfusuna kayitli olan Sehidimizin Naasi 30 Nisan 2024 Sali günü Isparta Il Emniyet Müdürlügü’nde yapilacak törenin ardindan sevk edilecegi Afyonkarahisar Ili Sandikli Ilçesi Alacami Köyü’nde defnedilecektir. Sehidimize Cenab-i Hak’tan rahmet, ailesine, yakinlarina ve çalisma arkadaslarina bassagligi ve sabir diliyoruz. Aziz Milletimizin ve Emniyet Teskilatimizin basi sag olsun” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile