Sehit Polis Memuru Son Yolculuguna Ugurlandi

Sehit Polis Memuru Son Yolculuguna Ugurlandi

Sakarya’nin Karasu Ilçesi Emniyet Müdürlügü’nde Suç Önleme ve Arastirma biriminde görevi basinda vefat eden polis memuru Mehmet Keskin, memleketi Zonguldak’in Eregli ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Sakarya’nin Karasu ilçesi Emniyet Müdürlügü’ne bagli Suç Önleme ve Arastirma biriminde görev yapan polis memuru Mehmet Keskin, görevi basindayken geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Sehit polis memuru Mehmet Keskin için memleketi Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Yazicilar Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Sehit polis memuru Keskin alinan helallik, kilinan cenaze namazi ve yapilarin dualarin ardindan aile kabristanina defnedildi. Cenaze törenine Kdz. Eregli Kaymakami Mehmet Yapici, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tug Amiral Niyazi Uyar, Zonguldak Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Zonguldak Il Jandarma Alay Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdür vekili Veli Köktürk, AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, siyasi parti ve STK temsilcileri, gaziler, sehit yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile