Sehit Uzman Çavus Kesik, Son Yolcuguna Ugurlandi

Sehit Uzman Çavus Kesik, Son Yolcuguna Ugurlandi

Kirklareli’nde askeri araç ile hafif ticari aracin çarpismasi sonucu agir yaralanan Uzman Çavus Yasin Kesik, 5 ayin sonunda yasam mücadelesini kaybederek sehit oldu. Sehit Kesik, kilinan cenaze namazinin ardindan bugün Elazig’da son yolculuguna ugurlandi.

Edinilen bilgiye göre, 23 Kasim 2021 tarihinde Kirklareli’nde askeri araç ile hafif ticari araç çarpismis, kazada 2’si askeri personel, 3 kisi yaralanmisti. Kazada agir yaralanan Elazigli Uzman Çavus Yasin Kesik, kazanin ardindan Elazig’a getirilmis ve yogun bakima kaldirilmisti. Uzun bir süredir tedavisine devam eden Kesik, dün aksam kurtarilamayarak sehit oldu. Kesik’in evli ve bir çocuk babasi oldugu ögrenildi.

Sehit Kesik, Izzetpasa Camisi’nde Cuma namazindan sonra kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Cenaze törenine, 8. Kolordu Komutani Tuggeneral Ismail Hakki Köseali, sehidin silah arkadaslari, ailesi ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile