Sehit Ve Gaziler Onuruna Bulustular

Sehit Ve Gaziler Onuruna Bulustular

Izmir Menemen Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan sehit ve gaziler onuruna düzenlenen yemekte konusan Menemen Kaymakami Fatih Yilmaz, "Sehit ve gazilerin borcunu ödeyemeyiz. Elimizden geldigi kadar ailelerinin dertlerini, sikintilarini dert edinmek mecburiyetindeyiz. Bu bizim asli vazifemiz" dedi.

Menemen Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, sehit ve gaziler onuruna bir yemek organizasyonu düzenledi.

Sehit aileleri, gaziler ile gazi ailelerinin katildigi yemekte konusan Menemen Kaymakami Fatih Yilmaz, “Bu atmosferi sizlerle paylasiyor olmak son derece mutlu edici, kivanç verici bir tablo. Ilçe emniyet müdürümüze bizi bir araya getirdigi için çok tesekkür ediyorum. Sehit ve gazilerimiz için ne desek azdir. Onlarin borcunu ödeyemeyiz. Elimizden geldigi kadar onlarin dertlerini, sikintilarini dert edinmek mecburiyetindeyiz. Bu bizim asli vazifemiz. Her seyden önce onlarin sikintisi onlarin sorunlari, izdiraplari varsa Allah izdirap vermesin hiç birine. Bu naçiz vücudumuzda onlari manevi olarak nereye yerlestirebiliriz? Hiç süphesiz birisi kalbimizin içi digeri basimizin üstü. Ben ilçe kaymakami olarak, her seyden önce bir Müslüman olarak, insan olarak sehit yakinlarimizin ve gazilerimizin yanindayim. Son nefesimize kadar yanlarinda olmaya devam edecegiz. Onlar için ne yapsak azdir ama kapimizin ve gönlümüzün kapisi onlara sonuna kadar açiktir” sözlerine yer verdi. Sehit ve gazi aileleriyle birlik beraberlik yemegi düzenleyen Menemen Ilçe Emniyet Müdür Gürcan Alev ise anlamli bir bulusma oldugunu ve görev süresince Menemen’de sik sik bir araya geleceklerini ifade ederek, “Gazilerimiz ve sehit ailelerimizle beraber aksam yemeginde bir araya gelmek istedik. Kaymakamimiz da burada, bizler sizlerin emrindeyiz. Sizler için ne yapsak zaten haklarinizi ödeyemeyiz” diye konustu.

Menemen’de bir restoranda düzenlenen yemege Menemen Kaymakami Fatih Yilmaz, Menemen Ilçe Emniyet Müdür Gürcan Alev, Harp Malülü Gaziler Sehitler Dul ve Yetimleri Dernegi Izmir Sube Baskani Recep Dogru ve sehit aileleri ve gaziler ile aileleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile