Sehit Yakinlari Bayramin Ilk Gününde Edirnekapi Sehitligi'ni Ziyaret Etti

Sehit Yakinlari Bayramin Ilk Gününde Edirnekapi Sehitligi'ni Ziyaret Etti

Kurban Bayrami’nin ilk gününde sehit yakinlari, Edirnekapi Sehitligi’nde kabir ziyaretinde bulundu. Sehit yakinlari burada mezar basinda dua ederek Kur’an-i Kerim okudu.

Istanbul’da Kurban Bayrami’nin ilk gününde sehit aileleri ve yakinlari Edirnekapi Sehitligi’ne ziyarette bulundu. Bayram namazinin ardindan sabahin erken saatlerinde sehitlige gelen aileler, Kur’an-i Kerim okuyarak dua etti.

“Oglum su anda Peygamber Efendimiz ile birlikte kurban kesiyor”

Sehit yakini Halis Kiliç, “Oglum su anda Peygamber Efendimiz ile birlikte kurban kesiyor. Vatanimiz için gençlerimizi verdik, bu bizim için kolay degil. Bu onsuz geçirdigimiz on ikinci bayram. Bayram günleri disinda her cuma buradayiz. Günümüz bu sekilde geçiyor” dedi.



“Bayramlar bizim için buruk geçiyor”

Osman Beki ise, “Bayramlar bizim için buruk geçiyor. Hayat devam ediyor. Evlatlarimiz bu topraklar için canlarini verdikleri sürece bizler variz” seklinde konustu.



“Bu aciyi yasayan bilir”

Erdogan Teneke, “Bu aciyi yasayan bilir. Ben bu aciyi ülkem için yasiyorum. Kürt, Laz, Çerkez bir Allah’in kulu. Kardesim 2000 yilinda Sirnak Uludere’deki çatismada sehit oldu. Buraya ilk defnedildiginde tek sehit kardesimdi. O zaman terör olaylarinin çok oldugu yillardi” cümlelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile