Şehitkamil Belediyesi’nden Kuran Kursu Öğrencilerine Piknik

Şehitkamil Belediyesi’nden Kuran Kursu Öğrencilerine Piknik

Şehitkamil Belediyesi, yaz ayı süresince Kur’an-ı Kerim öğrenen bin 600 öğrenciye Düllük Baba Tabiat Parkı’nda piknik düzenledi.

Düllük Baba Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknik şölenine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kur’an-ı Kerim hocaları, kurs öğrencileri ve velileri katıldı.

Kurs öğrencileri ve velileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan yemeklerden alarak pikniklerini yaptı. Yemeklerini yiyen çocuklar, palyaço eşliğinden gönüllerince eğlendi. Kursun ilahi grubu ekibi ise bir birinden güzel ilahiler okuyarak, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pikniğe katılan ailelere teşekkür ederek, “Bu piknik Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep İl Müftülüğü ve Şehitkamil Belediyesi’nin de destekleriyle Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Şahinbey İlköğretim Okulu’nda yaz dönemi içerisinde Kur’an-ı Kerim kursu gören bin 600 talebemiz vardı. Bu talebelerimiz ile artık dönemin sonuna yaklaştık. Bu nedenle bir piknik yapmayı planladık” dedi.

Başkan Fadıloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Çocuklarımız ile birlikte çocuklarımızın sosyal aktivitelerini de ön plana çıkarabilmek adına böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımızla birlikte bugün eğlendik. Onlara yemek ikram ettik. Amacımız, çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra hem manevi dini bilgileri alması hem de sosyal aktivitelerini geliştirmesidir. Eğitimin her zaman yanında olduğumuzu ifade ederek, bunu da hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Bu konuda destek veren Müftülüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”
Yapılan konuşmanın ardından kurs öğrencileri gönüllerince eğlenmeye devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile