Sehitkamil'de 14 Farkli Kurban Kesim Yeri Hizmet Veriyor

Sehitkamil'de 14 Farkli Kurban Kesim Yeri Hizmet Veriyor

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandasla hem bayramlasan hem de kolaylik dileyen Baskan Fadiloglu, "Amacimiz, nitelikli hizmet verebilmek. Gezmis oldugumuz noktalarda vatandaslarimizin memnuniyetini görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, her bayram oldugu gibi bu bayram da kurban kesim alanlarini ziyaret etti. Baskan Ridvan Fadiloglu, Kurban Bayrami için ilçe sinirlari içerisinde belirlenen kurban kesim yerlerini; Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Ermeydan, Mehmet Ali Korkmaz, Serkan Özatici ve birim müdürleriyle birlikte gezdi. Kurban kesen vatandaslarla bir araya gelen Baskan Fadiloglu, vatandaslarla kisa süreli sohbet etti, bayramlasti ve kolaylik diledi. Kurban kesimi esnasinda Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar, kurban kesim yerlerinde saglanan imkanlar ve verilen hizmet dolayisiyla Baskan Fadiloglu ve ekibine tesekkür ettiler.

Gerçeklestirdigi ziyarette açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Öncelikle Rabbime sükür ediyorum, bir Kurban Bayrami’na daha eristik. Allah, tüm hemserilerimizin yapmis olduklari kurban ibadetini kabul etsin. Allah, her zaman bu zamanlara çikmayi cümlemize nasip etsin. Tüm ekip arkadaslarimizla birlikte suan da kurban kesim yerlerini ziyaret ediyoruz. Daha önce tüm önlemler alinmisti. Vatandaslarimizin ihtiyacina göre büyükbas kesilen yerler, küçükbas kesilen yerlerin organizasyonlari yapildi. Hemserilerimizin ihtiyaçlarini gidermek adina ekiplerimiz burada faaliyet içerisinde. Bayram günü hemserilerimize hizmet vermek adina burada bulunan tüm mesai arkadaslarima da özellikle tesekkür etmek istiyorum. Belediyecilik, dogumdan ölüme ve bu hayatin içerisindeki her noktasinda millete hizmet götürmektir. Bizler bu hizmeti yapmaktan mutluyuz. Ben tekrar tüm hemserilerimin mübarek Kurban Bayramini en içten dileklerimle kutluyorum. Nice bayramlarla beraber olmayi temenni ediyorum” seklinde konustu.

Sehitkamil Belediyesinin hizmetlerinden memnun oldugunu belirten Recep Karanfil, “Öncelikle tüm Islam Aleminin mübarek Kurban Bayramini kutluyorum. Daha önce kurbanlarimizi evlerimizin bahçelerinde, balkonlarinda veya damlarda kesiyorduk. Su anda ise gerçekten mükemmel bir sekilde, Sehitkamil Belediyemizin Pazar yerlerinde kesiyoruz. Tabii burada Sehitkamil Belediyemizin temizlik ekipleri de bizlere yardimci oluyorlar. Temizlik olsun, su olsun, kompresör destegi olsun her türlü destek veriliyor. Bu desteklerinden dolayi Sehitkamil Belediyemize tesekkür ediyorum. Bayramin birinci günü olmasi nedeniyle de Baskanimiz bizleri yalniz birakmadi ve bizleri ziyaret etti. Tabi yapmis oldugu hizmetlerin basinda durmasi, bayramin ilk günü sabahin erken saatlerinde bu hizmetleri kontrol etmesi ve bizlerin bayramini kutlamasi gerçekten takdire sayandir. Baskanimiza ve ekibine bir kez daha yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile