Sehitkamil'de 2. Etap Bisiklet Dagitimlari Basladi

Sehitkamil'de 2. Etap Bisiklet Dagitimlari Basladi

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, seçim öncesi verdigi tüm sözleri kararlilikla yerine getirmeye devam ediyor. Baskan Yilmaz, daha önce çocuklara verdigi bisiklet sözünü tutarak baslattigi bisiklet dagitim programinin 1. etabini tamamladi. Yilmaz, simdi ise 2. etap bisiklet dagitimlari ile çocuklarin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Baskan Umut Yilmaz, basariyi ödüllendirmek ve basarili ögrencileri tesvik etmek amaciyla önemli bir adim atmisti. Baskan Yilmaz, bu kapsamda Sehitkamil Belediyesine basvuran ve takdir veya tesekkür belgesi alan ögrencilere bisiklet armagan etmisti. 19 Agustos 2024 Pazartesi günü Boyno, Eyüpsultan, Selahattin Eyyubi ve Göllüce mahallelerinde baslayan 2. etap bisiklet dagitimlari, 20 Agustos 2024 Sali günü Hacibaba, Karacaoglan, Çiksorut ve Umut mahallesinde devam edecek. 21 Agustos 2024 Çarsamba günü 8 Subat, Pirsultan, 29 Ekim ve Mevlana mahallelerinde gerçeklesecek dagitimlarla birlikte 2. etap tamamlanmis olacak.

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, bu önemli projesiyle hem çocuklarin motivasyonlarini artirmayi hem de onlari spora tesvik etmeyi amaçliyor. Baskan Yilmaz, bisiklet dagitimlariyla yalnizca çocuklarin yüzünü güldürmekle kalmiyor, ayni zamanda velileri de memnun ediyor.

“Çocuklarimizin basarisi, bu sehrin gelecegini aydinlatacak”

Belediye olarak çocuklarin ve gençlerin yaninda olmaya devam edeceklerini vurgulayan Baskan Yilmaz, “Verdigimiz her sözü yerine getirmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin mutlulugu, bizim en büyük mutlulugumuz ve gurur kaynagimizdir. Çocuklarimizin basarisi, bu sehrin gelecegini aydinlatacak. Sehitkamil’de yasayan her bir basarili çocugumuza ulasmayi ve onlarin hayallerine destek olmayi kendimize bir görev biliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki çocuklarimizin basarisi, Sehitkamil’in basarisidir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile