Sehitkamil'de Ögrencilere Enstrüman Destegi

Sehitkamil'de Ögrencilere Enstrüman Destegi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Karacaoglan Ortaokulu ögrencilerinin talep ettikleri müzik aletlerini temin ederek ögrencilere armagan etti. Fadiloglu, “Ögrencilerimizin özverisini görünce, biz de heyecanlaniyoruz. Burada egitimini tamamlayan çocuklarimiz, gelecekte Sehitkamil Sanat Merkezi’nde kendilerini gelistirecekler. Amacimiz, buradaki cevherleri ortaya çikarabilmek” dedi.

Ögrencilere sagladigi desteklere her gün bir yenisini ekleyen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son olarak müzik aleti destegi talebinde bulunan Karacaoglan Ortaokulu ögrencilerinin talebini karsiladi.

Karacaoglan Ortaokulu’nu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Ermeydan ile birlikte ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu hem ögrenciler hem de ögretmenlerle uzun süre sohbet etti. Baskan Fadiloglu, ögrencilere çesitli müzik aletleri hediye etti. Ögrenciler de Baskan Ridvan Fadiloglu için kisa bir konser verdi. Duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Fadiloglu, ögrencilere, ögretmenlere ve idarecilere tesekkür etti.

“Amacimiz, buradaki cevherleri ortaya çikarabilmek”

Ziyaretinin ardindan açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Ben öncelikle Müdür Bey’in sahsinda ögretmenlerimize yürekten tesekkür ediyorum. Özellikle 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde program yaparken, bu okulumuzdaki müzik ögretmenlerimizin sifir atiklarla yapmis olduklari çalismayi görünce, hakikaten duygulandik. Sag olsun burada bos tencerelerden, tavalardan, bidonlardan müzik enstrümanlari olusturmuslar ve bunlarla çocuklarimiz konser vermisti. Bundan çok etkilendik. Sag olsun Müdür Bey ve müzik ögretmenlerimiz, bizi kirmadilar. Sehitkamil Vadi Park’ta yaz etkinlikleri çerçevesinde Sifir Atik Orkestrasi ile bir konser verdik. Tabii orada çocuklarimizin bu coskusunu ve hocalarimizin heyecanini gördük. Okulumuzdan gelen müzik ekipmanlariyla ilgili talepleri vardi. Gönül istiyor ki tamamini eksiksiz yerine getirelim ama imkanlar dahilinde bu taleplerini yerine getirmeye çalistik. Ögrencilerimizin özverisini görünce, biz de heyecanlaniyoruz. Özellikle siniftaki akustik düzenlemesinden klimasina kadar, baterisinden her türlü enstrümanina kadar bu detaylarin düsünülüyor olmasi bizim dogru yolda oldugumuzu gösteriyor. Tabii bizim Sehitkamil Sanat Merkezimizde de bu tür etkinlikleri devam ettiriyoruz. Burada egitimini tamamlayan çocuklarimiz, gelecekte Sehitkamil Sanat Merkezi’nde kendilerini gelistirecekler. Insallah daha sonra da güzel sanatlar fakültesine, konservatuarlara gidecekler. Amacimiz, buradaki cevherleri ortaya çikarabilmek. Ben, tekrar müzik hocalarimiza ve okul müdürümüze yürekten tesekkür ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.

“Yürekten tesekkür ediyorum”

Karacaoglan Ortaokulu Müdürü Ali Bayhan, “Öncelikle Baskanimiza okulumuza tesrif ettikleri için çok tesekkür ediyorum. Ayrica okulumuzun müzik atölyesine de yapmis oldugu müzik enstrümanlari desteginden dolayi da yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Ögrencilerimizle birlikte daha güzel çalismalara imza atacagiz”

Karacaoglan Ortaokulu Müzik Ögretmeni Yücel Adanur, “Biz her ne kadar istekli olsak da bir takim ekipman ve materyaller olmadan maalesef ortaya müzik çikmiyor. Bu güzel odamiza, güzel enstrümanlari bizlere sagladigi için baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Bundan sonra ögrencilerimizle birlikte daha güzel çalismalara imza atacagiz insallah. Geçen yil yaptigimiz konserin bir sözünü daha aldik. Ikinci konserimizi insallah daha güzel bir sekilde yapacagiz. Ben bir kaz daha Baskanimiza desteklerinden dolayi yürekten tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile