Şehitkamil Spor Salonu 10 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi

Şehitkamil Spor Salonu, 10 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Gaziantep Valiliği toplantı salonunda düzenlenen pr

Şehitkamil Spor Salonu, 10 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Gaziantep Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol devir töreninde konuşan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli branşlardaki sportif faaliyetlerini yoğunlaştırdığına dikkat çekti. Şehitkamil Spor Salonu'nun belediyeye devir edilmesinin ardından bu faaliyetlerin hızlanacağına vurgulayan Kamçı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı federasyonlar, özerk federasyonlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin, sportif faaliyetleri ve hazırlık çalışmaları için spor tesisinin ortak kullanıma açık olacağını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise Emek Mahallesi'ndeki Şehitkamil Spor Salonunun 10 yıllığına kendilerine devredilmesini en iyi şekilde değerlendireceklerini, salonu ilk etapta Büyükşehir Basketbol takımına tahsis edeceklerini belirtti. Güzelbey, 2. Lig'de faaliyet gösteren basketbol takımlarının çok başarılı olduğunu ve gelecek yıl da birinci ligde görmek istediklerini vurguladı.

Güzelbey, Gazianteplileri, Büyükşehir belediyesi Basket takımına destek vermeye çağırdı. Konuşmaların ardından, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal protokole karşılıklı imza attı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile