Sehitler Ve Gaziler Yaya Üst Geçidi Artik Çalisiyor

Sehitler Ve Gaziler Yaya Üst Geçidi Artik Çalisiyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, vatandaslardan gelen taleplere kayitsiz kalmayarak, Mimar Sinan Bulvari üzerinde yer alan Sehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’nde bakim-onarim çalismasi yapti. Yeniden çalistirilan yürüyen merdiven ve asansörler sonrasinda vatandaslar memnuniyetini dile getirdi.

Sehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi, Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan tamir ettirilerek, vatandaslarin kullanimina sunuldu. Sosyal medya üzerinden Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’e gelen talepler sonrasinda baslatilan çalisma ile yürüyen merdivenler ve asansörler çalisir duruma getirildi.

Çalismanin tamamlanmasinin ardindan konusan vatandaslar memnuniyetlerini dile getirerek, Baskan Zeyrek’e tesekkür ettiler. Baskan Zeyrek de, sosyal medya hesabindan yayinladigi video ile, “Artik halkin sorunlarini dinleyen, çalisan, çabalayan bir belediye var. Manisa’mizi çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

Üst geçidi kullanan vatandaslar memnuniyetini dile getirdi. Üst geçidi kullanan vatandaslardan biri olan Faruk Kansu, “Dün degil evvelsi gün Ferdi Baskanima bir tweet attim. Aninda buranin yapildigini görebilmek beni o kadar mutlu etti ki. Dogru adreste oldugumuzun mutlulugunu ve sevincini yasatti” dedi.



“Canla ve basla sürekli bir çaba içerisindeyiz”

Manisa Büyüksehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Sube Müdür Vekili Ferat Demirkaya ise, Günlük periyodik bakimlarimiz, periyodik kontrollerimiz disinda. Trafik kontrol merkezinden sürekli burayi kontrol ediyoruz. Dolayisiyla hiç bos birakmiyoruz. Canla ve basla buranin aktif kullanilabilmesi için sürekli bir çaba içerisindeyiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile