Sehri Yavuz, Kick Boksta 9. Kez Dünya Sampiyonu Oldu

Sehri Yavuz, Kick Boksta 9. Kez Dünya Sampiyonu Oldu

Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi (KSÜ) Saglik Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ögrencisi Sehri Yavuz, 12-15 Mayis 2022 tarihleri arasinda Istanbul’da gerçeklestirilen 7. Uluslararasi Kick Boks Dünya Kupasi (Turkish Open Kickboxing World Cup) turnuvasinda 46 kiloda büyük bayanlarda dünya sampiyonu oldu. Sehri Yavuz, elde ettigi sampiyonlukla dünya sampiyonlugu unvanini 9. kez kazandi.

Sampiyonaya Alpedo-Kervan lezzetleri sponsorlugunda hazirlanan Sehri Yavuz, 9-21 Agustos tarihleri arasinda Kazakistan’in baskenti Nur-Sultan’da yapilacak olan Islam Olimpiyatlarina katilma hakki kazandi.

Sehri Yavuz 9. kez dünya sampiyonu olmanin gururunu yasadigini belirterek, "Buraya gelmemde maddi manevi bana hep destek olan Alpedo- Kervan Lezzetleri Grubu Yönetim Kurulu Baskani çok degerli agabeyim Sami Kervancioglu’na beni yetistirip bugünlere getiren ve beni bu sporla tanistirip her animda yanimda olan degerli aileme, antrenörüme, Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Niyazi Can hocama, Saglik Bilimleri Fakültesi Bölüm hocalarima, beni destekleyen arkadaslarima ve bana bu gücü veren Rabbime sonsuz tesekkürler” dedi.

Alpedo- Kervan Lezzetleri Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu’da, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kervancioglu, “Bu basari hepimizin basarisi, bu gurur hepimizin gururu. Bizler sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda elimizden geldigi kadariyla sehrimize ve ülkemize katki sunacak çalismalara destek olmaya çalisiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile