Sehzadeler Belediyesi 2023 Projelerinde Ilk Temeli Atti

Sehzadeler Belediyesi 2023 Projelerinde Ilk Temeli Atti

Sehzadeler Belediyesi’nin 1 milyon 269 bin TL + KDV bedel ile Selimsahlar Mahallesi’nde hayata geçirecegi Sosyal Tesis ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nde ilk harç atildi.

Sehzadeler Belediyesi, 2023 yilinda ilçeye kazandiracagi yeni projelerden ilkinin yapimina basladi.

1 milyon 269 bin TL + KDV bedel ile Selimsahlar Mahallesi’nde hayata geçirilecek Sosyal Tesis ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nde ilk harç atildi.

Selimsahlar’da 101 ada 3 parselde yapilacak olan projenin 2 bin 700 metrekarelik bir alanda yapilacagini ve 90 günde tamamlanmasinin planlandigini kaydeden Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, projenin detaylari hakkinda su bilgileri verdi: "Projemizin içerisinde kafeterya, lokanta, Internet evi, muhtar evi ve çocuk oyun alani yer alacak. Kafeterya, engelli erisimine uygun giris teraslari ile birlikte 150 metrekare insaat alanina sahip, düsey ve yatay hatillar ile birlikte yapilan deprem yönetmeliklerine uygun modern bir tesis olacak. Lokanta ve Izgara Salonu, üzeri kapali teras bölümleri ile birlikte 110 metrekarelik insaat alanina sahip, izgara yapimina uygun tefrisati ve bacasi bulunan, tost ve benzeri atistirmaliklarin da hazirlanabilecegi tüm halkimizin kullanimina sunulacak bir bölüm olacak. Internet Evi, binanin bati kösesinde yer alan teras bölümü ile birlikte 65 metrekarelik insaat alanina sahip, en son teknoloji internet agina uygun hizmet verecek sekilde alt yapisi hazirlanacak olan bir tesis olacak. Muhtar Evi ise bina çatisi altinda yer alacak olan muhtarimizin ve misafirlerinin kullanimina uygun 15 metrekarelik bölümden olusacak. Bay ve bayan lavabolarinin da yer alacagi proje içerisinde ayrica mevcut çocuk parkimizin parsel içerisinde düzenlemesi de yapilacak. Simdiden Sehzadelerimize hayirli olsun."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile