Sehzadeler Belediyesi'nden Ortaokul Ögrencilerine Yaz Kurslari Müjdesi

Sehzadeler Belediyesi'nden Ortaokul Ögrencilerine Yaz Kurslari Müjdesi

Sehzadeler Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen 6, 7 ve 8. sinif ögrencileri için kapsamli yaz kurslari düzenliyor. 26 Haziran’da baslayacak olan kurslar, Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Ingilizce derslerini kapsayacak.

Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilecek olan bu kurslar, ögrencilere hem derslerinde destek olmak hem de yaz tatillerini egitici ve eglenceli bir sekilde degerlendirmelerini saglamak amaciyla düzenleniyor. Alaninda uzman egitmenler tarafindan verilecek derslerde ögrenciler, yeni bilgiler ögrenirken ayni zamanda mevcut bilgilerini pekistirme firsati bulacaklar. Kurslara katilmak isteyen ögrencilerin, son basvuru tarihi olan 14 Haziran’a kadar kayit yaptirmalari gerekiyor.

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, yaz kurslari hakkinda yaptigi açiklamada, "Gençlerimizin egitimine katki saglamak ve onlarin yaz tatillerini en iyi sekilde degerlendirmelerine yardimci olmak bizim önceliklerimiz arasinda. Bu kurslar sayesinde ögrencilerimiz, hem akademik olarak desteklenecek hem de sosyal ve kisisel gelisimlerine katki saglayacak aktivitelerle dolu bir yaz geçirecekler. Tüm ögrencilerimizi bu firsattan yararlanmaya davet ediyorum," dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile