Sehzadeler Belediyesi Ovada 35 Kilometre Yolu Asfaltla Bulusturdu

Sehzadeler Belediyesi Ovada 35 Kilometre Yolu Asfaltla Bulusturdu

Sehzadeler Belediyesi, bu yil mart ayinda baslattigi soguk asfalt çalismalarinda 35 kilometre ova yolunu soguk asfaltla bulusturdu.

Bir tarim kenti olma özelligi de tasiyan Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde, üreticilerin bag ve tarlalarina rahat ulasip, ürettiklerini pazarlara kolayca götürebilmeleri için ova yollarinda malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakimlari yapan Sehzadeler Belediyesi, bu çalismalarda bugüne kadar 4 bin 590 kilometrenin üzerinde ova yolu bakimi gerçeklestirdi. Belediye çalismalarinda geçen yil çitayi yükselterek ana arter yollari ise soguk asfalt çalismasi baslatti. 2021 yilinda 105 km ova yolu soguk asfaltla kaplandi. Çalismalarin 2022 yili ayagi ise mart ayinda Yeni Harmandali, Çamköy, Sirin, Karayenice, Asagiçobanisa, Karaoglanli ve Sancakliuzunçinar mahallelerinde basladi.

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, çalismalar çerçevesinde bugüne kadar 35 kilometre daha ova yolunda soguk asfalt çalismasi gerçeklestirdiklerini ifade ederek, çalismalarin yil boyunca program dahilinde devam edecegini söyledi.



Baskan Çelik “Program dahilinde ilçemizin tamaminda bölüm bölüm çalismamiz devam edecek. Ekiplerimiz su günlerde Sancakliçesmebasi Mahallemizdeki ova yollarinda soguk asfalt çalismalari yapiyor. Önümüzdeki günlerde de bu çalisma Sancaklikayadibi ve Sancakliuzunçinar Mahallerimizde devam edecek. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için hayirli olsun. Allah kazasiz belasiz bu yollari kullanmayi, binbir emekle yetistirilen ürünlerimizin bu yollardan geçerek daha kolay pazara ulasmasini nasip etsin. Çiftçilerimize bol ve bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile