Sehzadeler Belediyesinde Ilaçlandirma Seferberligi

Sehzadeler Belediyesinde Ilaçlandirma Seferberligi

Sehzadeler Belediyesi ekipleri, 67 mahallede bulunan agaçlar, parklar ve yesil alanlarda görülen ballik hastaligi ve agaçlardaki haserelerle mücadele kapsaminda ilaçlama çalismalarini baslatti. Bununla birlikte, ekipler ihtiyaç duyulan alanlarda ot biçme ve yesil alan düzenleme çalismalarini da sürdürüyor.

Sicakliklarin artmasiyla birlikte agaçlarda ve yesil alanlarda ortaya çikan ballik hastaligi ve hasereler, bitkilere zarar vererek çevre sagligini tehdit ediyor. Bu nedenle Sehzadeler Belediyesi, mahallelerde bulunan tüm yesil alanlarda etkili bir ilaçlama çalismasi yürüterek, dogal dengenin korunmasini hedefliyor. Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, "Vatandaslarimizin sagligi ve çevrenin korunmasi bizim için önemli. Bu dogrultuda, yaz mevsiminin baslamasiyla birlikte agaçlarimizi ve yesil alanlarimizi ballik hastaligi ve haserelere karsi korumak için ilaçlama çalismalarimizi baslattik. Ayrica, ihtiyaç duyulan bölgelerde ot biçme ve yesil alan düzenleme çalismalarimizi da sürdürüyoruz. Amacimiz, hem dogal yasami korumak hem de vatandaslarimizin sagligini riske atmamaktir" dedi.

Sehzadeler Belediyesi ekipleri, ilaçlama ve düzenleme çalismalarini titizlikle sürdürerek, mahalle sakinlerinin saglikli ve temiz bir çevrede vakit geçirmelerini saglamayi amaçliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile