Sehzadeler Belediyesinden 'Iyi Hissetmek, Kötü Duygulardan Arinmak' Konulu Seminer

Sehzadeler Belediyesinden 'Iyi Hissetmek, Kötü Duygulardan Arinmak' Konulu Seminer

Manisa’da Sehzadeler Belediyesi ev sahipliginde Yazar ve Davranis Dili Uzmani Askim Kapismak’in konusmaci olarak katildigi “Iyi hissetmek, kötü duygulardan arinmak” konulu söylesi ve konferans düzenledi.

Kültür ve sanat programlariyla alaninda uzman isimleri Sehzadeler halki ile bulusturan Sehzadeler Belediyesi, Yazar ve Davranis Bilimleri Uzmani Askim Kapismak’in konusmaci olarak katildigi “Iyi hissetmek, kötü duygulardan arinmak” konulu seminer düzenledi.

Ilçe halkinin yogun ilgi gösterdigi programda, Askim Kapismak anlatimlariyla keyifli anlar yasatti. Etkinlige Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik Baskan Yardimcilari Ahmet Songüler ve Fatih Baybatur, Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Sule Uygur ve çok sayida vatandas katildi.

Yazar ve Davranis Bilimleri Uzmani Askim Kapismak interaktif sunumuyla salondakilere hem ögretici hem de eglenceli anlar yasatti. Lale Salonunu dolduran vatandaslarla ara ara sohbet ederek vatandaslari da söylesiye dahil eden Kapismak vatandaslardan gelen sorularini da cevaplandirdi. Gecenin sonunda Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik Kapismak’a keyifli söylesi programi nedeniyle tesekkür ederek, hediye takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile