Sehzadeler'de Nurullah Genç Rüzgari Esti

Sehzadeler'de Nurullah Genç Rüzgari Esti

Sehzadeler Belediyesi tarafindan düzenlenen Siirli Ezgiler Söylesi ve Konser programinda sahne alan sair, yazar Prof. Dr. Nurullah Genç ve Manisali ses sanatçisi Ömer Faruk Altunaga, Manisalilara unutulmaz bir aksam yasatti.

Sehzadeler Belediyesi’nin tarihi Bedesten’de düzenledigi Siirli Ezgiler Söylesi ve Konser programinda ünlü sair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç ve Manisali ses sanatçisi Ömer Faruk Altunaga sahne aldi. Sair Genç’in hayatindan kesitler anlatarak katilimcilara iyilik yapmanin önemi, basarili olmanin yollari gibi konularda verdigi nasihatler katilimcilar tarafindan büyük bir keyifle dinlendi. Manisali ses sanatçisi Ömer Faruk Altunaga’nin seslendirdigi birbirinden güzel eserler ile de renklenen gecede okunan sarkilar, naat ve ilahiler dinleyenleri mest etti. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Belediye Baskan Yardimcilari Bilal Demir, Ahmet Songüler, Mehmet Kavas, AK Parti Sehzadeler Ilçe Baskani Mehmet Emin Çipiloglu ve Il Kültür ve Turizm Müdürü Ibrahim Sudak’in da katildigi gecede program katilimcilardan tam not aldi.

“Sesimiz kisilasiya hep siirlerini okuduk”

Programin sonunda sahneye davet edilen Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, kendisi için de farkli bir aksam oldugunu dile getirdi. Baskan Çelik, “Çok duygulandim. Degerli üstadimiz, hocamizla daha önce bir araya gelememistik. 90’li yillardan itibaren Manisa’da düzenledigimiz birçok gençlik gecelerinde, içerisinde bulundugumuz Milli Görüs Hareketi’nin düzenledigi mitinglerde, toplantilarda sesimiz kisilasiya hep siirlerini okuduk. Hocam ‘Ufka bir bak yigidim’ dedi.

O yillarda biz ufka baktik. Ufka bakan yigitler bugün dünyada adaleti tesis etmenin kavgasini ve mücadelesini veriyor. Mazlum Ilam cografyasina rol model galine geliyorlar. O nedenle emekleri, için çok tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum.” dedi.

Sair, yazar Prof. Dr. Nurullah Genç ve Manisali ses sanatçisi Ömer Faruk Altunaga’ya çiçek takdim ederek tesekkür eden Baskan Çelik, kendilerini yine Sehzadeler’de agirlamaktan mutluluk duyacaklarini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile