Sehzadeler'de Yaz Etkinlikleri Dolu Dizgin

Sehzadeler'de Yaz Etkinlikleri Dolu Dizgin

Sehzadeler Belediyesi’nin yaz döneminde hayata geçirdigi kültür ve sanat etkinliklerinde Tarzan Meydani’nda Sehzadeler Belediyesi Mehter Takimi, Aglayan Kaya Amfi Tiyatro’da gölge oyunu Hacivat ve Karagöz vatandaslarla bulustu. Etkinliklere katilan vatandaslar keyifli anlar yasadi.

Sehzadeler Belediyesi’nin yaz kültür ve sanat etkinlikleri tüm hiziyla devam ediyor. Her hafta sonu Tarzan Meydani ve Aglayan Kaya Amfi Tiyatro’nun ev sahipligi yaptigi etkinliklerde çesitli konserler, oyunlar ve gösteriler izleyiciler ile bulusuyor. Bu haftaki etkinliklerde Sehzadeler Belediyesi Mehter Takimi ve gölge oyunu Hacivat ve Karagöz vatandaslarla bulustu. Ilk etkinlik Tarzan Meydani’nda gerçeklestirildi.

Sehzadeler Belediyesi Mehter Takimi vatandaslara konser verdi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi konserde Sehzadeler Belediyesi Mehter Takimi performansiyla dinleyenlerden tam not aldi.

Haftanin ikinci etkinliginde ise Aglayan Kaya Amfi Tiyatro, Hacivat ve Karagöz oyununa ev sahipligi yapti. Türk kültürünün en köklü geleneksel degerlerinden olan Karagöz ve Hacivat gölge oyununu özellikle çocuklar büyük bir ilgiyle takip etti. Karagöz ile Hacivat’in esprileriyle gülüp eglenen çocuklar gösteriyi çok begendiklerini söyledi.



Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, etkinliklerin yaz aylari boyunca devam edecegini ifade ederek, "Hemsehrilerimize güzel bir yaz geçirtmek istiyoruz. Yaz boyunca çesitli kültür sanat etkinlikleri planladik. Hemsehrilerimiz sosyal medya hesaplarimizi takip ederek bu etkinliklerimizden haberdar olabilirler" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile