Seker-Is'ten 'Nisasta Bazli Sekerlerden Uzak Durun' Tavsiyesi

SekerIs Sendikasi 'Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi' kapsaminda, dogal ürünleri tüketmeye tesvik etmek amaciyla çocuklara seker pancari tatlisi ikram etti Genel Baskan Isa Gök: 'Nisasta bazli sekerlerden ve tatlandiricilardan uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Saglikli nesiller için yerli ve milli seker pancarindan elde edilen sekerimizi yiyelim'

Türkiye Gida ve Seker Sanayi Isçileri Sendikasi (Seker-Is) "Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi" kapsaminda, dogal ürünleri tüketmeye tesvik etmek amaciyla çocuklara dogal seker pancari tatlisi dagitti.

Seker-Is Sendikasi, 12-18 Aralik Tutum, Yatirim ve Türk Mallari Haftasi dolayisiyla Çankaya ilçesindeki Arjantin Ilkokulunda etkinlik düzenledi.

Etkinlikle Türkiye'nin stratejik ürünlerinden biri olan seker pancarini tanitmak, basta aileler olmak üzere, çocuklari dogal ve saglikli ürünleri tüketmeye tesvik etmek ve bu konuda kamuoyunu bilinçlendirmek hedeflendi.

Programda konusan Seker-Is Sendikasi Genel Baskani Isa Gök, dogal seker pancarinin saglikli bir ürün oldugunu belirterek, "Nisasta bazli sekerlerden ve tatlandiricilardan uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Saglikli nesiller için yerli ve milli seker pancarindan elde edilen sekerimizi yiyelim." dedi.

Konusmasinin ardindan Gök ve sendika yöneticileri, çocuklara dogal seker pancari tatlisi ve maske dagitti.

Türkiye'nin 7 cografi bölgesinde yetistirilen gida ürünlerine dikkati çekmek amaciyla çesitli meyve ve sebze kostümleri giyen ögrenciler de bu ürünlerle ilgili siirler okudu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile