Şeker Kadınlar Gününü Kutladı

Şeker Kadınlar Gününü Kutladı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, kadınların modern Türkiye'nin inşasında vazgeçilmez ve en önemli güç olduğunu ve ülkemizin gelişiminde, toplumun refahının yükselmesinde tartışmasız bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Şeker, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, medeniyet tarihimizde her tür ayrımcılığın reddedildiğini, kültürümüzde, inancımızda bir kişinin diğerinden bir üstünlüğünün olmadığını vurgulayarak, "Adaleti en büyük değerler arasında sayan milletimiz hiçbir zaman ayrımcılığı hoş görmemiştir, bundan sonra da görmeyecektir. Bizler kadını ve erkeği birbirine karşı sorumlu gören geleneğin temsilcileriyiz. İnancımız kadını düşürüldüğü, aşağılandığı, insan olarak bile görülmediği cahiliyenin kirli zihninden kurtararak hak ettiği değere kavuşturmuştur. Emekçi kadınların, annelerin mücadelesiyle bugünlere gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın haklarını icraatlarımızla, eylemlerimizle savunduk, savunmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın, kız çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırmak sosyal hayata katılımlarını sağlamak için yasal anlamda da her adımı attık, atmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kadınların aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olduklarını vurgulayan Şeker, "Ülkemizde ve dünyada kadınların hak ettikleri şekilde muamele görmesi dileğiyle kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile