Selamet Minik Öğrencileri Ziyaret Etti

Selamet Minik Öğrencileri Ziyaret Etti

Adana'da İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, anaokulu ve ilkokul birinci sınıfına başlayan öğrencileri ikinci gününde ziyaret edip onlarla yakında ilgilendi.

Yeni eğitim öğretim yılının velilere hayırlı olması temennisinde bulunen Selamet, bu yıl yenilenmiş bir sistem ile eğitim öğretim yılına başlandığını ifade etti.

Okula ilk adımlarını atan çocuklara, "Korkmayın, endişelenmeyin" diye seslenen Selamet, "Öğretmenleriniz de anne babalarınız kadar sizleri çok sevecek. Eğlenerek ve oyun oynayarak öğreneceksiniz" dedi.

Sınıfları tek tek gezip öğrencilerle yakından ilgilenen Selamet, bazı öğrencilere de şarkılar söyletti

Başarıya odaklandıklarını ve 22 bin öğretmen ile 7 gün 24 saat çalışacaklarını belirterek, "Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Hedefimiz, bugün birinci sınıfa başlayan bütün öğrencilerin 4+4+4, 12 yıllık zorunlu eğitimde yolda kalmadan hepsinin zorunlu eğitimini tamamlamaları ve inşallah üniversiteye, istedikleri üniversitelere yerleşmelerini sağlamak, bunları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bakanlığımızın temel hedefleri açısından çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu, çocuklarımız için gelecekte lazım olan, bireysel ihtiyaçlarını, becerilerini geliştirmek, onların kendi ihtiyaçlarını giderebilecek yeterliliklere sahip olmasını sağlamak, ülkemizin, milletimizin değerleriyle bezenmiş, benimsemiş, özümsemiş bir şekilde onların yetişmesini sağlamak, yine öğrencilerimizin küresel dünyada, küresel rekabet edebilecek bir yeterlilikle yetişmelerini sağlamaktır. Sizleri çok seviyorum her zaman yanınızdayım bir sıkıntınız olursa sizlere her türlü yardıma ve desteğe hazırım" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile