Selçuk Balci Hayranlari Geri Sayima Basladi

Selçuk Balci Hayranlari Geri Sayima Basladi

Selçuk Balci, yeni single çalismasinin duyurusunu sosyal medyada yapti. Sanatçinin hayranlari, 21 Ekim Cuma günü yayinlanacak “Kirilsin Ellerim” sarkisi için geri sayima basladi.

Müzik dünyasinin sevilen seslerinden Selçuk Balci, hayranlari ve takipçilerinin yogun istegi üzerine yeni bir single hazirladi. Balci, bu kez duayen sanatçi Gülden Karaböcek’in bir döneme damgasini vuran ve klasikler arasinda yer alan sarkisi “Kirilsin Ellerim”i yorumladi. Hayranlarinin yeni single beklentisini karsiliksiz birakmayan Balci, sürprizini sosyal medya hesaplari üzerinden duyurdu. Sanatçinin paylasimi dinleyicilerini heyecanlandirdi. Selçuk Balci sevenlerine söyle seslendi:

“Uzun zamandir üzerinde çalistigim ‘Kirilsin Ellerim’ adli yeni teklim, 21 Ekim’de tüm dijital platformlarda yerini alacak. Gülden Karaböcek efsanesi olarak hafizalarimiza kazinan ‘Kirilsin Ellerim’ adli sarkiya kemençemle kendi yorumumu katmaya çalistim. Yönetmen koltugunda degerli sinema emektari Talip Karamahmutoglu’nun yer aldigi eserimizin aranjörlügünü de usta isim M. Zafer Karayazgan üstlendi. Kayitlarini Stüdyo Çinar’da tamamladigimiz sarkimiz 21 Ekim’de tüm dijital platformlarda yerini alacak. Umarim dinlerken begenir ve keyif alirsiniz. 21 Ekim’de görüsmek üzere. Kendinize çok iyi bakin!”

Tuz Gölü’nde klip

Selçuk Balci, “Kirilsin Ellerim”in klibi için Sereflikoçhisar Tuz Gölü’nde kamera karsisina geçti. Yönetmen koltugunda Talip Karamahmutoglu’nun oturdugu çalismada etkileyici doga manzaralarina da yer verildi.

Sarkinin ruhunu yansitan klip, single’in çiktigi gün itibariyla müzik kanallarinda ve dijital platformlarda dönmeye baslayacak
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile