Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor

Selçuk Ticaret Odası Seçime Hazırlanıyor

Selçuk'ta Ticaret Odası seçimleri için adaylar hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi meslek grubundan meslek komitesi ve meclis üyeliğine aday olduğunu açıklayanlar arasında Ticaret Odası ve AK Parti eski ilçe başkanı Bayram Bozdemir de bulunuyor.
16 Haziran Pazar günü Efes Tiyatro Salonu'nda yapılacak olan Ticaret odası seçimlerinin bu kez oldukça heyecanlı geçmesi bekleniliyor. Mevcut yönetime karşı olan bazı meslek grupları, meslek komitesi ve meclis üyeliğine adaylıklarını açıkladılar. Bir dönem Ticaret Odası başkanlığı yapan ve ilçede yeni yayın hayatına başlayan yerel gazetenin sahibi olan Bayram Bozdemir, kendi meslek grubundan meslek komitesi ve meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

İş hayatındaki ve oda yöneticiliğindeki deneyimlerini oda başkanlığında çok rahat bir şekilde yerine getirebileceğine inandığını kaydeden Bozdemir, tecrübelerini Ticaret Odası üyelerinin menfaatine kullanacağını, ilçenin ve odanın yararına radikal kararlar alınmasını sağlayacağını söyledi.

Selçuk Ticaret Odası üyelerinin ödediği 300 TL olan yıllık aidatları 200 TL'ye düşüreceğini açıklayan Bozdemir, ayrıca üyelerden alınan 10-20 TL gibi evrak ücretlerinin alınmayacağı sözünü verdi.

MOBESE İÇİN KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Selçuk'un uzun zamandır gündeminde yer alan ve bu konuda çalışmaların devam ettiği Mobese konusuna da büyük destek vereceklerini belirten Bozdemir, bununla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğüne 50.000 TL katkı konulması için destek olacağını, Ticaret odasının ihtiyacı olan tüm alımların Selçuk’taki Ticaret odası üyesi firmalardan ve Selçuk esnafından yapılacağını söyledi.

Selçuk’un sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm için 24 saat hizmet edeceğinin altını çizen Bozdemir, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu ile olan yakın arkadaşlığının Selçuk Ticaret Odası yakına daha çok katkı sağlanmasına vesile olacağını, bu anlamda TOBB'un katkılarıyla Selçuk Ticaret Odasının kendi binasının en yakın zamanda temelinin atılacağını ifade etti.

Selçuk Ticaret Odası Başkanlık Odasının kapısının her üyeye ve her Selçukluya sonuna kadar açık olacağının altını çizen Bayram Bozdemir, 15 kişi olan meclis üyelerinin ayda bir yapılan toplantılarının 36 kişi olan meslek komiteleriyle beraber tüm üyelere açık ve aleni olarak Belediye Tiyatro salonunda yapılacağını kaydetti.

Tüm meslek gruplarında liste olarak seçimlere katılacağını söyleyen Bozdemir, Selçuk Ticaret Odası'nın tüm üyelerinden destek istediğini belirtti.

Bozdemir, son olarak diğer adaylara da başarılar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile