Selçuk Üniversitesi Ile Milli Egitim Bakanligi Arasinda Is Birligi

Selçuk Üniversitesi Ile Milli Egitim Bakanligi Arasinda Is Birligi

Selçuk Üniversitesi ile Milli Egitim Bakanligi arasinda is birligi protokolü imzalandi. Protokol ile Bakanlik tarafindan belirlenen egitim kurumlarinda güncel yaklasimlara uygun ögrenme mekanlari tasarlanacak.

’Egitim Kurumlari Tip Projelerinde Iç Mimari Proje Hazirlanmasina Yönelik Is Birligi Çalismalari Yapilmasi’na yönelik protokolün imzalarini Milli Egitim Bakanligi adina Insaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, Selçuk Üniversitesi adina Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Rabia Köse Dogan atti.

Insaat ve Emlak Genel Müdür Özcan Duman, egitim ortamlarinin kalitesinin iyilestirilebilmesi için kamu ve özel kurumlarla is birligi yapmaya devam edeceklerini söyledi ve imzalanan protokolden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Protokol kapsaminda bakanliga bagli egitim kurumlarinda “Iç Mimari Proje” çerçevesinde Genel Müdürlük tarafindan belirlenen 2 adet tip projede yer alan mekanlarin; yerlesim, esneklik, sirkülasyon, mobilya-donati ve yardimci ekipmanlar, renk, aydinlatma, malzeme, estetik ve benzeri unsurlara yönelik ihtiyaçlarinin neler oldugu ya da olabilecegi incelenerek güncel egitim yaklasimlarina uygun ögrenme mekanlari tasarlanacak.

Bakanlik Besevler Kampüsü Insaat ve Emlak Genel Müdürlügünde gerçeklestirilen imza törenine Bakanlik Ar-Ge ve Projeler Daire Baskani Ahmet Tarik Çakir, Selçuk Üniversitesi Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Norasli ile Dr. Ögr. Üyesi Hatice Çinar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile